Op zoek naar Blesje

'Op zoek naar Blesje' is een toneelstuk wat bedacht is door zes meiden van 6 tot 10 jaar. Vanzelfsprekend komen er prinsessen in voor, maar ook een hele stoere meid en een onderwijzeres die mevrouw S.Pin heet. En een paardenmeisje die een stal verzorgt met wel 18 paarden erin.
In ons verhaal is eerst alles prima in orde, prinses Elisabeth is blij want ze heeft een hele goede paardenverzorgster die net nog heeft gekeken naar Blesje. In het kasteel is ook een meisje wat een druk kind speelt en dat vindt iedereen juist leuk. Maar dan ineens is Blesje verdwenen en raakt iedereen in paniek. Behalve natuurlijk het stoere meisje. Onderwijzeres mevrouw S.Pin, die altijd heel slecht slaapt en daadoor heel kriebelig is, denkt dat prinses Lillie iets met de verdwijning van Blesje te maken heeft. Maar of dat waar is…………
Iedereen wordt bij elkaar geroepen om Blesje te gaan zoeken en gelukkig zoekt ook het drukke meisje mee. Maar tevergeefs. Heel vroeg in de ochtend gaat het paardenmeisje in de stal kijken…..en dan horen we een vréselijke gil………..
Stacks Image 426
Stacks Image 479
Stacks Image 481

Voorstelling 27 juni, 14:00uur in De Uitwijk

Behalve aan de voorstelling hebben we natuurlijk ook aandacht besteed aan het vrij spelen. Bijvoorbeeld lege ruimtes vullen, inspring- en rollenspelletjes en toneeltikkertje met slowmotion, freeze en Italiaantje.

'Op zoek naar Blesje' is te zien op 27 juni om 14:00uur in Buurtcentrum De Uitwijk aan De Brink 116, te Zutphen. De actrices zijn Isa, Nora, Nienke, Eva, Ymke én nog een hele stoere meid…..!
De entree bedraagt €3,50 voor iedereen van 6 jaar tot 80 jaar.
Stacks Image 386
Stacks Image 380
Stacks Image 384

Kindergroep

De volgende kindergroepproductie start op 17 september 2015 (gratis proefles), op donderdagmiddag van 16:00uur tot 17:00 in De Uitwijk aan de Brink 116 te Zutphen. Aanmelden kan vanaf nu.