Stacks Image 155
Stacks Image 157
Stacks Image 153
Altijd al toneel willen (leren) spelen? Op de planken willen staan?
Meld je dan nu aan voor de jeugd- , kids- of volwassenengroep van NumeRo Primo. Je leert alles over expressie, stemgebruik, intonatie, houding, beweging en mimiek. We gaan ook aan de slag met teksttoneel en improvisatietheater. Natuurlijk maken we met z'n allen een voorstelling. Dat kan een bestaand stuk zijn wat we allemaal leuk vinden of we maken zelf een heel nieuw script waarin we alles zelf bepalen.

Er starten nieuwe groepen in september 2016.

NumeRo Primo Kids

NumeRo Primo Kids, voor kinderen van 7 t/m 12 jaar, repeteert op vrijdagmiddag van 16:00uur tot 17:00uur in De Uitwijk aan de Brink 116.
Op 17 september starten we met een gratis proefles zodat je kan kijken of het iets voor je is. Je opgeven voor de volgende kinderproductie of de gratis proefles kan vanaf nu. Als Kids maken we onze eigen voorstelling, we bedenken alle rollen en het verhaal helemaal zelf. Daarnaast doen we veel spelletjes zoals Toneel Tikkertje, rollenspelletjes en veel aan improvisatie. Presteren en alles heel erg goed doen, dat vinden we niet zo belangrijk. Wel dat je jezelf mag en durft te zijn, dat we elkaar helpen en elkaar applaus geven. En natuurlijk wordt er nooit gepest.
Voor meer informatie kunt u even bellen, 06-41002006, of mailen naar info@numeroprimo.nl. En natuurlijk kan je een kijkje nemen bij Op zoek naar Blesje, onze laatste voorstelling.

Toneelgroep Jeugd 13 t/m 18

Op 15 september is er van 16:00uur tot 17:00uur een gratis proefles voor jongens en meiden in De Uitwijk, Brink 116. We maken dan kennis met elkaar en met toneel. Natuurlijk gaan we spelen, zowel op improvisatiebasis als met teksttoneel. En gaan we het erover hebben of we een eigen stuk willen maken of een bestaand stuk willen spelen.
De repetities zijn op donderdagavond van 19:30 tot 20:30 in De Uitwijk aan De Brink 116 te Zutphen. De kosten per repetitie zijn €6,-. Voor een seizoen van 24 september t/m 30 juni, met uitzondering van de schoolvakanties, is dat €216,-.
NumeRo Primo werkt samen met Stichting Leergeld. Zij kunnen de kosten overnemen wanneer er sprake is van een kleine beurs.

Volwassenentoneel

De volwassenengroep repeteert op de woensdagavond van 19:30 tot 21:30. Wij starten met een nieuwe volwassenengroep in september 2016.