Eerste kneepjes
Tijdens mijn studietijd aan de Academie voor de Journalistiek en Voorlichting begon ik als regie-assistente bij het Studententoneel van de Tilburg University, toen nog de Katholieke Universiteit Brabant (KUB). Hier leerde ik van onze Belgische regisseur Eddie Vaes de eerste kneepjes van het vak.
Producent
Na mijn studie aan de Sociale Faculteit te Arnhem lonkte het theater nog meer en gaf ik als producent/PR gestalte aan A Midsummernightsdream en Erik, of het Klein insectenboek, Equus Maximus en De Godentop voor Theatergroep Atvo te Oosterbeek.

Een productie kan pas geslaagd genoemd worden wanneer
niemand er iets van merkt. En alles, als vanzelf, op tijd en volledig aanwezig en beschikbaar is.
Tot de kleedkamers weer opgeruimd zijn.
Regie
Voorstellingen als regisseur en producent/PR zijn onder andere Odysseus, Faust, Frankenstein, Zonder Dwergen, Koningin van IJs (co-regie) en Roodkapjes; een op improvisatie gebaseerde jeugdproductie voor TheatergroepUIT te Zevenaar.

Regie is een proces waarbij het script tot haar recht komt en de spelers op de top van hun kunnen de voorstelling draaien. Teamwork met het onderste uit de kan. Samen vuurpijlen afsteken voor het beste resultaat. Enthousiasmeren, motiveren, uitdiepen en laten zien waar Koperen Kees de mosterd haalt.
Eigen werk
De scripts en producties van mijn hand zijn Valse Schijn, een bewerking van het filmscript van Pride and Prejudice, Het Stelen van de Maan en Power to the Purse. Op het schap King Arthur en de Bijna Ronde Tafel, een parodie op het hedendaags management. Uitgevoerd verder zijn 'She of de mythe van de moederliefde', Roodkapjes en Op zoek naar Blesje. Lopende zijn De Kooi en De Gouden Bal.
PR
Geen PR zonder dragende boodschap. Zonder dragende boodschap geen publiek. Geschoold in het overbrengen van informatie en het talent van mijn pen rollen persberichten, flyers en websites als vanzelf uit mijn mouw.
Daarnaast beschik ik over een uitgebreid netwerk in de theaterwereld en de pers. Onontbeerlijk voor een volle zaal.